€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

UN NOU SCANDAL ÎN SPITAL! Ruda unui pacient, agresată chiar de medic

Ştire online publicată Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: realitatea.net
UN NOU SCANDAL ÎN SPITAL! Ruda unui pacient, agresată chiar de medic - videoclippucioasa02004500-1516429415.jpg
Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a demarat cercetări, după ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient. Pe Facebook a fost postată o înregistrare a incidentului.

Din înregistrare rezultă că incidentul a avut loc pe holul Spitalului Pucioasa, chiar la intrarea în cabinetul medicului. Un bărbat întreabă care este numele doctorului, iar cadrul medical, revoltat că este filmat, agresează persoana respectivă. ''Au fost depuse două plângeri la Poliție, una din partea unei persoane care susține că a fost agresată de medic, iar alta din partea cadrului medical care spune că a fost amenințat. În urma sesizărilor, s-au deschis două dosare penale, unul pe numele medicului - pentru purtare abuzivă, iar celălalt, în urma plângerii depuse de doctor - pe numele celeilalte persoane implicate în incident, pentru amenințare'', a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Alexandra Niculae, scrie Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi seara. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie realitatea.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8643 secunde