Un nou record mondial? Mozaic din baloane pentru bolnavii incurabili

168
Un nou record mondial? Mozaic din baloane pentru bolnavii incurabili - unnourecord11-1566851265.jpg

Articole de la același autor

Ați văzut vreodată cum arată un mozaic format din oameni?  Dacă nu, aveți ocazia vineri, 30  august. În această zi, Hospice Casa Speranței își propune să stabilească un nou record mondial, care să promoveze cauza pacienților incurabili din România, chiar în Guinness World Records. Titlul recordului este "Cel mai mare mozaic de baloane format din oameni", iar încercarea  va avea loc la Constanța, în prezența unui reprezentant desemnat de Guinness World Records.


"De 27 de  ani, suntem vocea pacienților din România care suferă de boli incurabile. Am făcut  tot posibilul ca povestea lor să ajungă la cât mai multă lume, să convingem  oamenii să ni se alăture și să ne ajute să le dăruim acestora timp. Vorbim aici de timp de calitate, în care să beneficieze de îngrijirea de care au nevoie, să  aibă cât mai puține griji și să se bucure de prezența familiei și persoanelor  dragi. Pe 30 august, facem un nou demers, prin care vom încerca să ducem povestea pacienților noștri chiar în Guinness World Records", a declarat Mirela Nemțanu, director executiv "Hospice Casa Speranței".


Evenimentul reprezintă deznodământul campaniei "Oferă TIMP", lansată luna aceasta, în social media de Hospice Casa Speranței. Jurnaliști, persoane publice și internauți au jucat o leapșa virtuală cu "balonul speranței", pentru susținerea cauzei pacienților incurabili din România. Încercarea de a intra ȋn Guinness World Records constă în construirea celui mai mare mozaic de baloane din lume, format din peste 250 de persoane. Fiecare participant va ține deasupra capului, preț de un minut, un balon alb sau verde, culorile Hospice Casa Speranței. Mozaicul va avea forma unei inimi verzi, încadrate într-un pătrat alb. Evenimentul va începe în jurul orei 19.00, în parcarea Centrului Comercial Tom din Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
Stire din Social : Campanie de depistare a tuberculozei
Pagina a fost generata in 0.4383 secunde