Un nou produs atestat tradițional, la Constanța

411
Un nou produs atestat tradițional, la Constanța - 56795557410868089701890559474638-1554888105.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 13.00, în sala de evenimente Sky View, etaj 14, hotel Parc, Mamaia se va desfășura un eveniment inedit, o experiență dobrogeană autentică, "venirea satului la oraș" sau lansarea unui produs atestat tradițional, brânza de capră de la Stejaru. 


Brânza de capră va fi însoțită de pâinea de casa plămădită de Otilia Dragomir în mica ei brutărie de la "Poftă de pâine", dulceață de trandafiri făcută de familia Gigi și Mihaela Dumbravă, țărani dobrogeni care dețin întinsa cultură de trandafiri de la Cobadin și vinurile alese dobrogene din Crama Hamangia, prezentate de Alex Petrescu. La eveniment va fi prezent și Ansamblul de Dansuri Tradiționale Armânești "Vanghilizmo" de la Mihail Kogălniceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde