Un nou pachet cu cocaină, găsit în mare. 18 kg de droguri pluteau legate de o vestă de salvare

1134
Un nou pachet cu cocaină, găsit în mare. 18 kg de droguri pluteau legate de o vestă de salvare - 11politistidrogurilitoral-1555506583.jpg

Articole recomandate

Autoritățile bulgare au anunțat azi găsirea unui nou pachet cu cocaină în largul coastelor bulgare ale Mării Negre, informează BTA, citată de Agerpres.



Pachetul, al treilea în zece zile, a fost descoperit marți seara de o patrulă a poliției de frontieră, plutind atașat de o vestă de salvare, în apropiere de Kaliakra, în nordul litoralului bulgar, a precizat procuratura locală, citată de postul național de radio. Înăuntru se aflau 16 pungi de câte 1,1 kilograme de cocaină, adică aproape 18 kilograme.

Experții încearcă acum să stabilească dacă drogul provine din același lot cu cel găsit mai devreme în aprilie, mai întâi în largul localității Tiulenovo, acum șase zile, iar a doua zi în dreptul stațiunii Sunny Day.

Captura de la Tiulenovo a fost de 170 de kilograme, iar cea de la Sunny Day de puțin peste 25. În amândouă situațiile a fost vorba de cocaină de cea mai mare puritate, potrivit experților.

Autoritățile au lansat o anchetă în acest caz, menționează BTA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4622 secunde