Un nou număr de telefon unde puteți face reclamații la Protecția Consumatorilor

2022
1
Începând cu data de 6 ianuarie 2013 va intra în vigoare ordinul nr. 473 din 3 decembrie 2012, Ordin pentru modificarea ordinului președintelui Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor nr. 72/2010 privind unele măsuri de informare a consumatorilor referitor la Telefonul Consumatorului - Infocons - 021/9551.


Telefonul Consumatorilor Infocons este apelabil din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, telefon cu tarif normal în rețeaua Romtelecom.

La acest număr de telefon consumatorii pot obține informații despre modul în care pot depune o reclamație sau sesizare. Operatorii economici au obligația să afișeze placheta care să conțină următoarele informații: Telefonul Consumatorului Infocons - 021/9551, linie telefonică cu tarif normal în rețeaua Romtelecom, adresa și numerele de telefon/fax și adresele de e-mail ale comisariatelor regionale pentru protecția consumatorilor și comi-sariatelor județene pentru protecția consumatorilor, în a căror rază teritorială se află operatorul economic, adresa site-ului Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor www.anpc.gov.ro.

Placheta poate fi descărcată gratuit de pe pagina de internet a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. 


Comentează știrea

constanteanul
4 ianuarie 2013
SPAGA DE LA MORGA SPITALULUI JUDETEAN

La noul numar daca sesizam din nou OPC-ul cu privire la SPAGA de 200 lei perceputa de cei 3 autopsieri de la MORGA SPITALULUI JUDETEAN - ilegal - CARLO, SILVIAN SI DANIEL se vor lua oare in sfarsit masuri???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2937 secunde