Un nou maraton de vaccinare, în campusul social Henri Coandă

297
Un nou maraton de vaccinare, în campusul social Henri Coandă - maraton-1624430837.jpg
Primăria Constanța organizează, începând de săptămâna aceasta, un nou maraton de vaccinare în campusul social Henri Coandă. Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Direcției de Sănătate Publică, în cadrul proiectului „Măsuri integrate pentru o viață mai bună“, un proiect dedicat comunității marginalizate situate în arealul delimitat de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Zmeurei și Badea Cârțan.

Orice persoană, care locuiește în zonă sau este doar în trecere, poate veni să se imunizeze, atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson& Johnson.

În cadrul proiectului sunt utilizate măsuri integrate de îmbunătățire a nivelului de educație în rândul preșcolarilor și elevilor romi și neromi, de stimulare a capacității de inserție profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a celor care intenționează să demareze o activitate pe cont propriu, precum și de creștere a accesului la servicii sociale și de asistență medicală de înaltă calitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5312 secunde