Un nou lot de autobuze noi intră pe trasee, în Constanța

510
Un nou lot de autobuze noi intră pe trasee,  în Constanța - autobuznou-1547483388.jpg

Articole de la același autor

Încă 40 de autobuze noi și moderne vor intra pe traseele din Constanța, săptămâna aceasta. Începând de ieri, RATC a introdus în circulație primele autovehicule din cel de-al doilea lot.

"Conform graficului de livrări, pe măsură ce noile autobuze vor fi recepționate, vor fi introduse în circulație, până la jumătatea acestui an. Noua bază de transport în comun creează toate condițiile necesare deplasării constănțenilor în condiții de siguranță, confort și timp bine definit între stații", explică directorul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, Bogdan Niță.

Noile autobuze au dotări de ultimă generație, oferind călătorilor acces facil prin sistemul cu podea coborâtă, rampe pentru persoanele cu dizabilități și sisteme de climatizare și dispersie odorizant, în interior. De asemenea, ele sunt dotate cu câte opt camere de luat vederi, șase la interior și două la exterior, sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor, sistem audio-video pentru informarea pasagerilor, cu panouri cu led exterioare față, lateral, spate, panou interior, două monitoare, și un sistem destinat încărcării telefoanelor sau altor dispozitive mobile. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Social : Anunț de interes public, de la RATC
Pagina a fost generata in 0.4474 secunde