UN NOU COD PORTOCALIU DE VISCOL, LA CONSTANȚA! Ne așteaptă ore bune de ninsoare puternic viscolită

53182
UN NOU COD PORTOCALIU DE VISCOL, LA CONSTANȚA! Ne așteaptă ore bune de ninsoare puternic viscolită - 5202566mediafaxfototheodorpana-1519720761.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a reactualizat avertizările pentru zona Dobrogei și județul Constanța. Astfel, începând din această seară, de la ora 23,00, intrăm din nou sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului, viscol.


În Muntenia, Dobrogea, precum și în jumătatea sudică a Olteniei și a Moldovei, ninsorile vor fi local însemnate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul se va intensifica treptat, pe parcursul nopții de marți spre miercuri, și va avea viteze de 45 – 55 de km pe oră, iar miercuri, în sud-est, rafalele vor depăși temporar 60 de km pe oră, viscolind ninsoare, spulberând și troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.


Iar veștile proaste de-abia acum vin. Începând de mâine dimineață, de la ora 6, până mâine seară, la ora 20, va fi din nou cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută, în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea.


În acest interval, în județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 55 – 65 de km pe oră și local în jur de 70 de km pe oră, iar ninsoarea va fi puternic viscolită, zăpada spulberată și troienită și vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0127 secunde