Un nou club al pensionarilor, la Constanța

535
1
Un nou club al pensionarilor,  la Constanța - clubpensionari-1481125795.jpg

Articole de la același autor

Pensionarii care locuiesc în centrul municipiului au un nou club unde se pot reuni. Primăria municipiului Constanța a inaugurat, ieri, Clubul pensionarilor de pe strada Ștefan cel Mare nr. 79. Acesta este al doilea club deschis, luna aceasta, la Constanța, după inaugurarea celui din zona Eden, de pe strada Soveja nr. 77, blocul 35, scara B, parter.

Astfel, pensionarii care locuiesc în zonă, și nu numai, sunt așteptați să servească un ceai cald, o cafea, să socializeze sau să depene amintiri într-un loc doar al lor.

La inaugurare, a participat și primarul Constanței, Decebal Făgădău, care a răspuns întrebărilor celor prezenți și care i-a îndrumat pe vârstnici să trimită, în scris, către primărie toate propunerile pe care le au.

Comentează știrea

cetatzean
5 ianuarie 2017
DE ALE URBEI !

De ce nu măriți plafonul pentru tichetele"RESPECT", că mulți pensionari au trecut la cele veșnice și nu ne bucuram pentru acest fapt, dar banii pentru cei plecați dintre noi unde se vor regăsi ?! Că așa ați procedat in toamna anului trecut, in 2016,cu abonamentele RATC de la 1000 lei, la 1250 lei ?! Cum in cazul RATC-lui, s-a putut, iar în cazul : tichetelor și încălzirii locuințelor nu se aude / nu se simte absolut nimic despre ridicarea plafonului, au trecut alegerile, nu va culcați pe o ureche, că anii trec și vin altele alegeri...... ?! Că nu avem venituri de speriat și cerem imposibilul, doar că să ne descurcăm, că totul este scump : întreținerea, curentul electric, telefonul, hrana pe care o cumpărăm, o haină care se rupe trebuie înlocuita, încălțămintea care se uzează și trebuie să cumpără, medicamentele care nu-s ieftine.....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3214 secunde