Un electrician a căzut de la șase metri la locul de muncă

208

Articole de la același autor

Un electrician în vârstă de 59 de ani, care lucrează pe un șantier extindere rețele termoficare din Cernavodă, a căzut, zilele trecute, de pe marginea unei râpe, de la o înălțime de circa șase metri. 


Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Un alt accident de muncă s-a petrecut la o firmă cu sediul pe plaja din Constinești, unde un paznic în vârstă de 43 de ani a fost agresat fizic de către o persoană necunoscută. În prezent, evenimentele sunt cercetate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Constanța, fiind desemnat un inspector pentru efectuarea cercetărilor. 


În baza constatărilor efectuate de către aceștia, a declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societățile angajatoare, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5733 secunde