Un cunoscut salvamontist, omorât de o șoferiță neatentă

223
Un cunoscut salvamontist, omorât de o șoferiță neatentă - accidentmotociclist-1532948244.jpg
Unul dintre cei mai respectați salvamontiști români, Nae Stinghe, a murit în urma unui tragic accident rutier. Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost spulberat de o șoferiță, scrie realitatea.net 


În timp ce se afla pe motocicletă, acesta a fost spulberat de o șoferiță care nu a oprit în intersecție la indicatorul de STOP. 



Salvamont România și Salvamont Poiana Brașov au postat pe paginile de Facebook mesaje de condoleanțe, potrivit newsteam.ro. Nae Stinghe era fost campion de schi alpin și salvamontis.

"Nicolae (Nae) Stinghe, un adevarat om de munte, veteran Salvamont Romania, salvator montan în perioada anilor 1970-2000 în Salvamontul brașovean a plecat dintre noi să reîntregească echipa de salvatori îngeri care, și din ceruri, continuă să vegheze crestele munților. Sincere condoleanțe familiei și colegilor de echipă !, scrie Salvamont România.

"Vă anunțăm, cu profund regret, trecerea la cele veșnice a lui Nicolae (Nae) Stinghe, om de munte pasionat, salvator montan al generatiilor trecute, sau operator al mașinilor de bătut zăpada, de a cărui muncă s-au bucurat turiștii veniti să schieze în stațiunea brașoveană", a transmis și Salvamont Poiana Brașov.

Înmormântarea lui Nae Stinghe va vea loc marți,la Biserica Sf.Treime din Scheii Brașovului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9753 secunde