Un constănțean și-a făcut singur loc de parcare, smulgând o bilă din beton

Joi, 12 Septembrie 2019
229
Nici bilele din beton nu au scăpat de furia anumitor persoane răuvoitoare, acestea fiind scoase din elementele de susținere sau lovite cu autovehiculul, în stațiunea Mamaia. În cursul săptămânii trecute, reprezentanții autorității publice locale au identificat aproximativ 50 astfel de bile din beton care delimitează pista de biciclete. Din această cauză, la acest moment au fost intensificate controalele pentru depistarea celor care săvârșesc asemenea fapte, care îi pot pune în pericol pe bicicliști și pe cei care se deplasează cu roller skate /haverboard/trotinete.


Astfel, zilele acestea, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au identificat un conducător auto care a scos și mutat cu bună știință, fără însă a-l deteriora, un element de susținere, de câteva kilograme, a unui ornament din dotarea urbană pentru a staționa neregulamentar un autovehicul.


Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Constanța a recunoscut fapta săvârșită pe faleza din stațiunea Mamaia și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3226 secunde