Un ciclist a străbătut India în 8 zile şi o oră, doborând recordul mondial Guiness

233
Un ciclist a străbătut India în 8 zile şi o oră, doborând recordul mondial Guiness - ad03mgrmmjm1ndawnjfizjdmmwy3odjm-1617434324.jpg

Articole recomandate

Un biciclist din regiunea indiană Kashmir ar putea stabili oficial un nou record mondial Guinness după ce a pedalat aproape 3.600 de kilometri din extremitatea nordică a ţării până în cea sudică în opt zile, o oră şi 37 de minute, relatează UPI şi The Indian Express, citate de Agerpres.


Adil Teli, în vârstă de 23 de ani, originar din Kashmir, a plecat din această regiune la data de 22 martie şi a ajuns opt zile mai târziu, la 30 martie, în Kanyakumari, un oraş din extremitatea sudică a Indiei. Timpul reuşit de el, de opt zile, o oră şi 37 de minute, a doborât precedentul record mondial Guinness pentru cea mai rapidă călătorie cu bicicleta din Kashmir la Kanyakumari, stabilit în septembrie 2020 când Om Hitendra Mahajan a parcurs acest drum pedalând 8 zile, 7 ore şi 38 de minute.


"De când am început ciclismul profesionist, mi-am dorit să reuşesc acest record mondial. Mi-a luat ceva timp, dar sunt atât de bucuros ca am reuşit", a declarat Teli pentru The Indian Express.


"Nimic nu-i imposibil dacă-ţi pui asta în cap şi în suflet. În termeni din ciclism, mi-am 'golit rezervorul' ca să-mi îndeplinesc visul", a adăugat Adil Teli.


Pentru aceasta, Teli a declarat că a pedalat aproape 20 de ore în fiecare zi. El a recunoscut că a avut momente în care a fost pe punctul de a renunţa. "În timpul călătoriei am ajuns să fiu demotivat din cauza durerii insuportabile. De fiecare dată când m-am gândit să renunţ, am văzut chipurile părinţilor mei şi lacrimi în ochii lor... asta m-a făcut să continui", a adăugat ciclistul.


Teli a precizat că dovezile realizării sale au fost prezentate Guinness pentru omologarea oficială a recordului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0082 secunde