Un angajat al Guvernului a fost depistat cu COVID-19

203
Un angajat al Guvernului a fost depistat cu COVID-19 - 1-1594055477.jpg

Articole recomandate

Un angajat din cadrul unei structuri a Direcției pentru Relația cu Publicul de la Guvern se află internat pentru tratament după ce vineri a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, potrivit unei informări a Guvernului, preluată de Agerpres.


"A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcționar public și își desfășoară activitatea într-o structură din cadrul Direcției pentru Relația cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri și în acest moment este internată", se arată în informarea Guvernului.


Sursa citată menționează că DSP București a desfășurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia "au fost testați colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ".


"Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spațiul în care și-a desfășurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem mențiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului", conform informării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7537 secunde