Mai multe ştiri online:

Un alt bolnav de gripă a decedat în acest weekend

Ştire online publicată Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Un bărbat de 68 ani, din județul Galați, a decedat sâmbătă la Spitalul Județean de Urgență din Galați din cauza virusului gripal de tip A, subtip H 3, a anunțat duminică, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Galați, Liliana Iordăchescu. Potrivit acesteia, bărbatul nu era vaccinat antigripal și suferea de boli cronice respiratorii grave.


Este al cincilea caz de gripă înregistrat în județul Galați și al treilea deces cauzat de virusul gripal.


Până în prezent fuseseră confirmate alte două decese din cauza gripei. Este vorba despre un bărbat de 53 ani, cu virus gripal de tip A, subtip H3, care a murit la Institutul Oncologic din Iași, și de o femeie de 51 ani, cu virus gripal de tip A, subtip H 1, decedată la Spitalul Județean de Urgență din Galați. Alte două persoane, o gravidă de 26 ani și un bărbat de 60 ani, ambii cu virus gripal de tip A, subtip H3, au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. 


Sursa: Agerpres


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.795 secunde