Ultimele zile pentru vizarea anuală a programului de funcţionare a agenţilor economici din Constanţa

409
Ultimele zile pentru vizarea anuală a programului de funcţionare a agenţilor economici din Constanţa - ultimelezile-1614777390.jpg

Articole de la același autor



Reprezentanţii Primăriei municipiului Constanța reamintesc operatorilor economici că vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.


Vizarea actelor administrative se face în baza cererii - formular tip și a dovezii plății. La eliberarea actelor administrative vizate, se va prezenta dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile încheiat cu un operator economic autorizat.
Lista firmelor autorizate în acest sens poate fi consultată pe site-ul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Constanța (APM Constanța/Deșeuri/Deșeuri ambalaje/Gestionarea ambalajelor și deșeuri de ambalaje/Operatori economici autorizați pentru colectare/valorificare și reciclare deșeuri de ambalaje) - https://bit.ly/3ba6EQd. 
Totodată, lista, în forma actualizată și valabilă la această dată, poate fi găsită și pe site-ul Primăriei Constanța la secțiunea anunțuri - https://bit.ly/3e3FAnr.  
Revenind la avizarea anuală a avizului program de funcționare, documentele se pot depune astfel:
- prin email: [email protected];
- online, prin Punctul de Contact Unic Electronic;
- la Centrul de Informare pentru Cetățeni, cu sediul în bd. Al. Lăpușneanu nr. 116 C, incinta City Park Mall, etaj 1, aripa nouă.
Pentru anul 2021, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției noastre, respectiv http://www.primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.
Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 111 lei.
Pentru relații suplimentare vă rugăm să vă adresați la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă), sau la următoarele numere de telefon:  0241/488136 sau 0241/488192.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2425 secunde