Ultimele pensii au fost distribuite astăzi

402
Ultimele pensii au fost distribuite astăzi - ddd-1579266223.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională Poșta Română a finalizat, cu trei zile înainte de termenul comunicat oficial, distribuirea drepturilor bănești reprezentând pensii din sistemul public.

Ultimele pensii, din categoria celor distribuite, la domiciliu, prin Poșta Română au fost, astăzi, achitate. Beneficiarii care nu au fost găsiți acasă pot intra în posesia drepturilor bănești la ghișeele subunităților poștale, până pe 21 ianuarie.

"Așa cum am promis, am depus toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor într-un timp cât mai scurt, indiferent de situația specială pe care am întâmpinat-o la început de an. Datorită efortului salariaților Poștei Române, care au lucrat la capacitate maximă, am redus disconfortul resimțit de pensionari, ca urmare a zilelor libere din perioada sărbătorilor de iarnă. În timp ce oameni de rea-credință induceau, prin intermediul mass-media, o stare de panică printre persoanele vârstnice, poștașii erau pe teren, distribuind banii pensionarilor. Le mulțumesc colegilor mei, care au făcut posibilă distribuirea pensiilor într-un timp atât de scurt", au declarat reprezentanții Poștei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Stire din Social : "PNL nu va tăia nici pensii, nici salarii"
Pagina a fost generata in 0.5625 secunde