Ultimele imagini oficiale cu Kim Jong-Un. Presa nord-coreeană a publicat mesajul transmis unui șef de stat

403
Ultimele imagini oficiale cu Kim Jong-Un. Presa nord-coreeană a publicat mesajul transmis unui șef de stat - agfzad04yjg5njc1zta3mzg0zdkzngq5-1588003178.jpg
Luni, presa din Coreea de Nord a publicat mesajul pe care liderul suprem l-ar fi transmis președintelui din Africa de Sud, cu ocazia unei sărbători naționale. Ultimele imagini oficiale cu Kim Jong-un au fost publicate pe data de 12 aprilie pe site-ul agenției oficiale din Coreea de Nord - Korean Central News Agency, informeayă digi24.ro. 


Luni, 27 aprilie, pe site a fost publicat și un mesaj pe care liderul suprem de la Phenian i l-ar fi trimis lui Cyril Ramaphosa, președintele Republicii Africa de Sud.


Kim Jong-un a transmis un mesaj "guvernului și oamenilor din Republica Africa de Sud în numele guvernului și oamenilor din Republica Populară Coreeană, de Ziua Libertății, sărbătoarea națională a oamenilor din Africa de Sud".


Pe site-ul agenției, ultimele fotografii oficiale cu liderul de la Phenian sunt de pe 12 aprilie 2020.


Atunci, Kim Jong-un a participat la o ședință a Comitetului Central. În aceeași zi, dictatorul nord-coreean s-ar fi întâlnit cu membri din aviația militară a țării și "a asistat la exerciții ale piloților de atac".


În toiul speculațiilor despre soarta lui Kim Jong-un, pe care unele surse îl dădeau mort sau în într-o stare foarte gravă în urma unei operații pe cord, presa oficială de la Phenian a publicat duminică un mesaj de la liderul nord-coreean, fiind pentru prima dată când îi menționează numele, după două săptămâni de tăcere. 


Prima ipoteză privind dispariția lui Kim în spațiul public specula o operație pe cord, în urma căreia au apărut complicații. Alte surse lasă să se înțeleagă că el s-ar fi autoizolat, pe fondul pandemiei de coronavirus, într-o stațiune balneară de lux din estul țării. Această informație este susținută cu fotografii din satelit, care surprind trenul personal al lui Kim Jong-un, în gara din această stațiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.685 secunde