Ultima şedinţă de Consiliul Judeţean, astăzi. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

193
Ultima şedinţă de Consiliul Judeţean, astăzi. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi - ultimasedinta-1600934902.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni se reunesc, astăzi, de la ora 11, în ultima şedinţă a acestui mandat. Întâlnirea va avea loc în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi sunt propuse 30 de proiecte de hotărâre.


Şapte dintre proiecte vizează acordarea titlului de Cetăţean de onorare al judeţului Constanţa, pentru Virgil Andreescu, plutonierul adjutant principal (rz) Ionel Eugen Bida, plutonierului adjutant principal (rz) Flori Bolovan, caporalului clasa a III-a Marcel Neagu, fruntaşului Costică Victor Tarnovschi, caporalului clasa a II-a Mihai Dragoş Oprea şi caporalului clasa a II-a Metin Giumali.
De asemenea, consilierii judeţeni sunt chemaţi să voteze proiectul privind “Închiderea Centrului de Plasament Antonio – componenta modulară”, dar şi aprobarea Regulamentului pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate la nivelul judeţului Constanţa şi aprobarea tarifelor de călătorie.


Nu în ultimul rând, urmează să fie aprobate mai multe rectificări ale bugetului pentru instituţii de cultură, dar şi pentru Spitalul Clinic Judeţean Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3759 secunde