Turiștii pot obține ghidul Constanței prin intermediul unei aplicații

233
Turiștii pot obține ghidul Constanței prin intermediul unei aplicații - city-1531306452.jpg

Articole de la același autor

Aniversarea celor o sută de ani de România le aduce constănțenilor, dar și turiștilor, un ghid al orașului, disponibil prin aplicația gratuită "CiTy TOUR Constanța". Ghidul text și audio vă va purta prin călătoria celor o sută de obiective turistice de vizitat din Constanța: Gara Maritimă, Cuibul Reginei, Farul Genovez, Moscheea Carol I, Cazinoul, muzeele, dar și multe alte atracții, care sunt disponibile pe orice telefon cu sistem de operare Android, prin aplicația "CiTY TOUR Constanța". Aceste obiective turistice din Constanța și stațiunea Mamaia sunt cele prezentate și în harta CiTy TOUR,  lansată de Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța, la începutul săptămânii trecute.


Aplicația a fost dezvoltată de RATC Constanța împreună cu Comunitatea Elenă "Elpis" Constanța și Uniunea Armenilor din România Sucursala Constanța. 


Pașii sunt simpli. Practic, oricine urcă la bordul autobuzelor etajate CITY TOUR se poate conecta gratuit la internet prin rețeaua wi-fi din mijloacele de transport în comun.  Alegeți rețeaua wi-fi RATC_Constanța și scanați codul QR de pe spătarul scaunului din față sau căutați direct aplicația în "Magazin Play".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0283 secunde