Turismul medical, o soluție pentru Constanța în extrasezon

546
Centrul de înfrumusețare Hera Body Care a ofertat pachete de servicii pentru turismul medical. Într-o primă etapă s-au încheiat parteneriate cu hotelierii și cu agențiile de turism. În clinica de înfrumusețare s-a înființat în acest sens un departament de turism condus de Luiser Ramazam.
Ionica Ciortan, directorul de firme Iowemed, ne-a spus că unitatea medicală și de înfrumusețare va dispune în viitor de o piscină, dar și de structuri hoteliere. Până atunci, hotelierii au primit oferta celor de la Hera Body Care. "Oamenii de afaceri reprezintă un segment de care ne putem folosi în extrasezon", a precizat Ionica Ciortan.
Oferta turismului medical se reduce, în prezent, la câteva pachete promoționale. Spre exemplu, pe timpul week-end-ului, serviciile medicale și de înfrumusețare se ridică la 300 lei. În schimb, un pachet de servicii de remodelare corporală și de balneoterapie costă 400 euro.
Cazarea se face la hoteluri de trei și patru stele.
Pachetul de week-end cuprinde împachetări, meloterapie, vibromasaj, talasoterapie, tratament anticelulutic.
O altă ofertă se bazează pe aromoterapie cu pietre vulcanice.
În curând, Hera Body Care va mai deschide două centre la Târgoviște și Râmnicu Vâlcea, urmând ca până în 2010, să se înființeze alte șase locații: la Cernavodă, Iași, Pitești, București, Cluj, Satu Mare sau Timișoara.
"Din experiența acumulată de-a lungul anilor în domeniul turismului de extrasezon în orașul Constanța, am ajuns să cunosc servicii complementare turismului de afaceri. În ultimii ani, turismul de afaceri s-a dezvoltat foarte mult în acest oraș. Cel mai mare grad de ocupare în extrasezon îl au hotelurile din centrul orașului, care reușesc să satisfacă aproximativ 30% din cerințe. În această perioadă, clienții care formează acest segment alocă doar 40% din timp afacerilor. De aceea, avem posibilitatea să propunem servicii variate", a precizat Luiser Ramazan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1828 secunde