Turism de relaxare și nu de distracție, la mare, anul acesta

386
Turism de relaxare și nu de distracție, la mare, anul acesta - turismderelaxare-1589216477.jpg

Articole de la același autor

Aproape trei sferturi dintre turiști vor veni în continuare să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Cifrele reies dintr-un studiu realizat de consultanții unuia dintre cei mai mari touroperatori români de pe litoral.

Aceștia estimează că, în ciuda debutului mai târziu, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia cu noul coronavirus, vom avea totuși un sezon estival cu mulți turiști pe plajă. Astfel, după 1 iunie, la mare vom avea deschise majoritatea hotelurilor. În luna iunie, am putea avea un grad de acoperire satisfăcător, între 1 și 23 august, va fi un grad bun de acoperire, între 24 august și 10 septembrie, va fi un grad foarte bun de acoperire, iar aproximativ două, trei săptămâni în septembrie vor avea din nou un grad bun de acoperire.

"Litoralul nostru rămâne clar prima opțiune a românilor pentru sezonul estival. Majoritatea turiștilor vor plajă și soare. Este evident că nu vom mai putea vorbi de același turism pe care îl știam până acum. De data asta, turiștii vor alege litoralul pentru relaxare și mai puțin pentru distracție. Nu vom mai putea vorbi despre evenimente, de festivaluri, de concerte sau de cluburi deschise. Însă, hotelierii își așteaptă turiștii și cei care vor deschide vor garanta toate măsurile de siguranță și de igienă", este de părere Aurelian Marin, directorul general al touroperatorului Paradis Vacanțe de Vis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.502 secunde