Tudorel Dogaru, șef la Poliția Locală cu acte în regulă

1218
1
Tudorel Dogaru, șef la Poliția Locală cu acte în regulă - tudoreldogaru-1515061046.jpg

Articole de la același autor

Începând de la 1 ianuarie 2018, comisarul șef Tudorel Dogaru a preluat conducerea Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Anunțul a fost făcut de Primăria municipiului Constanța.

Reamintim că Tudorel Dogaru a fost detașat pentru o perioadă de șase luni de la conducerea Poliției Municipiului Constanța prin ordin al ministrului Afacerilor Interne și dispoziție a primarului municipiului Constanța pentru îmbunătățirea activității Poliției Locale și creșterea siguranței cetățeanului.

Tudorel Dogaru are o vastă experiență în domeniu ocupând funcțiile de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, șef al Poliției Municipiului Constanța, șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, al Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, al Serviciului de Informații și Protecție Internă Constanța și al Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier.

Comentează știrea

X man
5 ianuarie 2018
Spirit de observatie

Ii termina si pe astia dupa care revine in forta la ipj pentru a continua proiectul de destramare al ipj-ului! ''SUCCESURI''

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 5.4447 secunde