Începând de sâmbătă

Trenurile Soarelui puse în circulație spre mare și Deltă

797
1
Trenurile Soarelui puse în circulație spre mare și Deltă - trenurilesoarelui-1402681172.jpg

Articole de la același autor

20 de trenuri InterRegio și Regio vor circula toată vara către mare. CFR Călători pune în circulație, începând de sâmbătă, 14 iunie, și până pe 15 septembrie, 20 de garnituri care vor asigura zilnic legătura directă dintre toate regiunile țării și stațiunile de la Marea Neagră. De asemenea, în intervalele orare cele mai solicitate, turiștii au la dispoziție legături frecvente între Constanța și stațiuni. Durata călăto-riei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta București - Constanța este două ore și 50 de minute.


Pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord - Tulcea Oraș și retur. Pasagerii vor avea astfel la dispoziție, în fiecare zi, patru trenuri (două dus, două întors), care vor asigura legătura cu Delta. 


Și în acest sezon, începând cu data de 28 iunie, trenul tradițional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Pitești - București Nord - Constanța și stațiuni - Mangalia și retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17,45, va circula pe parcursul nopții cu tranzit prin București Nord (cu plecare la ora 2,30), și va ajunge la Constanța la ora 6,21 și la Mangalia, la ora 8,08. 


Odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio vor avea un program adaptat la noul mers al trenurilor estivale, iar modificările vor fi anunțate la nivel local în gări.


"Recomandăm tuturor călătorilor să își procure bilete de tren din timp pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă", precizează reprezentanții CFR Călători.


Pasagerii CFR Călători au po-sibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile printr-o gamă variată de reduceri disponibile. De exemplu, pentru achiziția biletului dus-întors, beneficiați de o reducere de 10%, iar la cumpărarea cu anticipație beneficiați de reduceri între 10% și 25%. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea supli-mentară de 5%.


Comentează știrea

true religion outlet store
19 iunie 2014
true religion outlet store

true religion outlet [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion outlet[/b][/url] true religion jeans [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion jeans[/b][/url] true religion jeans outlet [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion jeans outlet[/b][/url] true religion jeans sale [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion jeans sale[/b][/url] true religion outlet store [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion outlet store[/b][/url] true religion outlet online [url=http://realtycolorado.com/bloghtml/][b]true religion outlet online[/b][/url] true religion outlet [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion outlet[/b][/url] true religion jeans [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion jeans[/b][/url] true religion jeans outlet [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion jeans outlet[/b][/url] true religion jeans sale [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion jeans sale[/b][/url] true religion outlet store [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion outlet store[/b][/url] true religion outlet online [url=http://zhuseo.7uw.net/][b]true religion outlet online[/b][/url] true religion outlet store http://realtycolorado.com/bloghtml/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4887 secunde