Trenuri SUPLIMENTARE spre și dinspre LITORAL

142
Trenuri SUPLIMENTARE spre și dinspre LITORAL - garacostinesti-1402407299.jpg

Articole recomandate

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui cuprinde peste 40 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării, urmând să fie introduse suplimentar în circulație 20 de trenuri InterRegio și Regio pentru asigurarea legăturii dintre toate regiunile țării și stațiunile de pe litoral.


CFR Călători a informat că programul estival de transport feroviar 2014 Trenurile Soarelui, care se va derula în perioada 14 iunie - 15 septembrie, cuprinde peste 40 de trenuri spre și dinspre litoral și Delta Dunării. "CFR Călători introduce suplimentar în circulație 20 de trenuri InterRegio și Regio, care asigură zilnic legătura directă dintre toate regiunile țării și stațiunile de la Marea Neagră. De asemenea, în intervalele orare cele mai solicitate, turiștii au la dispoziție legături frecvente între Constanța și stațiuni. Durata călătoriei, cu toate trenurile InterRegio, pe ruta București - Constanța este de 2 ore și 50 de minute", a precizat sursa citată, într-un comunicat de presă.


Un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord - Tulcea Oraș și retur, pasagerii având astfel la dispoziție, în fiecare zi, patru trenuri (două dus, două întors) care vor asigura legătura cu Delta Dunării.


"Și în acest sezon, începând cu data de 28 iunie, trenul tradițional destinat tinerilor va circula zilnic pe ruta Sibiu - Râmnicu Vâlcea - Pitești - București Nord - Constanța și stațiuni - Mangalia și retur. Trenul Tineretului va pleca din Sibiu la ora 17.45, va circula pe parcursul nopții cu tranzit prin București Nord (plecare ora 02.30) și va ajunge la Constanța la ora 06.21 / Mangalia la ora 08.08", se mai arată în comunicat.


Compania CFR a precizat că, odată cu intrarea în vigoare a programului de transport estival, unele trenuri Regio vor avea un program adaptat la noul mers al trenurilor estivale, iar modificările vor fi anunțate în gări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3329 secunde