Trenuri întârziate din cauza zăpezii. Când primesc pasagerii banii înapoi pe bilete

110
Trenuri întârziate din cauza zăpezii. Când primesc pasagerii banii înapoi pe bilete - trenuri-1452015812.jpg

Articole de la același autor

În condițiile în care trenurile de călători circulă cu restricții de viteză și ajung la destinații cu întârzieri, din cauza zăpezii și a temperaturilor scăzute, călătorii sunt sfătuiți să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. 


Informații despre situația circulației trenurilor pot fi găsite pe http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, iar numerele de telefon de la sta-țiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice. 


Totodată, pasagerii care doresc să renunțe la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat.


Reprezentanții companiei CFR Călători au precizat că, dacă apar defecțiuni la instalația electrică și de încălzire, din cauza temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane și le va acorda asistența necesară. 


În stații și depouri se intervine constant pentru deszăpezire, garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă, iar pentru situații de urgență sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Decembrie 2015
Stire din Social : Se ieftinesc biletele de tren!
Pagina a fost generata in 0.4674 secunde