Trei dintre cei patru copii ai celui mai bogat danez, uciși în Sri Lanka

318
Trei dintre cei patru copii ai celui mai bogat danez, uciși în Sri Lanka - img895891-1555924803.jpg

Articole recomandate

Cel puțin 290 de oameni au fost uciși, iar peste 500 sunt răniți, într-o serie de explozii care au devastat mai multe hoteluri de cinci stele și biserici, duminică, pe 21 aprilie, scrie 2daynews.ro


Nicio organizație teroristă nu a revendicat până în acest moment atacurile din Sri Lanka, însă poliția din insulă spune că a primit atenționări cu privire la o grupare musulmană extremistă, cu zece zile în urmă.

Șapte sinucigași au fost implicați în atacuri, potrivit oficialilor din serviciile de informații.

În atacurile teroriste din Sri Lanka au fost uciși și trei dintre cei patru copii ai miliardarului danez Anders Holch Povlsen.


ragicul eveniment a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al afaceristului de origine daneză, al doilea cel mai mare proprietar de terenuri din Marea Britanie, informează Mirror Online.

Anders Holch Povlsen, în vârstă de 46 de ani, este CEO-ul și singurul proprietar al lanțului Bestseller, care deține brand-urile Jack & Jones și Vero Moda. Bărbatul deține de asemenea cel mai mare pachet de acțiuni de la retailer-ul online Asos.com, și numeroase acțiuni la retailer-ul german Zalando. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7156 secunde