Tratamente și relaxare, la Sanatoriul Balnear Mangalia

304
Tratamente și relaxare, la Sanatoriul Balnear Mangalia - sanatoriulmangaliacentrulspa73-1441026412.jpg

Articole de la același autor

Până pe 31 august, ofertele Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia sunt cu adevărat speciale: fie că au nevoie doar de relaxare, fie de o cură de tratament, pacienții asigurați vor achita, într-un salon de două persoane, 126 de lei. La un apartament de două persoane cu balcon, vor achita 136 de lei de persoană, iar la un apartament de două persoane fără balcon, vor achita 196 de lei de persoană. 


Nici ofertele pentru neasigurați nu sunt de neglijat. Astfel, pentru ofertele deja amintite, un pacient poate achita între 210 și 280 de lei. 


Fie că au probleme cu articulațiile, afecțiuni neurologice, diabet, gută, reumatism cronic sau psoriazis, pacienții pot beneficia de următoarele proceduri: împachetări cu nămol, băi calde cu apă de mare, apă sulfuroasă, plante, plante cu bule, dușuri subacvale și saună, masaj manual cu nămol, cu talc sau cu unguent terapeutic, electroterapie, fototerapie, aerosoli individuali cu apă de mare, apă sulfuroasă tamponată, substanțe medicamentoase. 


Pacientele care au nevoie de tratamente ginecologice pot beneficia de irigații cu apă sulfuroasă și tampoane vaginale cu nămol.

Vizita medicală se face, de regulă, dimineața, când încep și

procedurile de tratament. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1911 secunde