Transportul feroviar trece la ora de iarnă

278
Transportul feroviar trece la ora de iarnă - trenurioradeiarnasursacfrcalator-1603378944.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informeză că, începând de duminică, 25 octombrie 2020, activitatea de transport feroviar de pasageri va trece la ora Europei Orientale, când ora 4 AM devine ora 3 AM. Trecerea la ora de iarnă nu va modifica mersul trenurilor în vigoare. 


„În noaptea de 24/25 octombrie 2020, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie", se arată în comunicatul companiei.


Ţările vecine vor trece la ora de iarnă tot în 25 octombrie, astfel că în staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren aflat în vigoare. 


Purtarea măştii de protecţie în interiorul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor, staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare, se mai precizează în comunicat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7231 secunde