Transfer BOMBĂ de la Antena 1 la Pro TV

481
Transfer BOMBĂ de la Antena 1 la Pro TV - logoprotv-1420616257.jpg

Articole recomandate

Aura Zaharia este noul chief financial officer al PRO TV din 6 ianuarie 2015. În ultimii 10 ani, Aura Zaharia a deținut funcția de CFO în organizații mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Țiriac Auto și DTH Television Group, anunță postul de televiziune, scrie realitatea.net.

Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group și Audit Manager la KPMG România timp de 6 ani. Aura va ocupa poziția deținută în ultimii ani de Matei Drîmboceanu.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV: "Suntem încântați să îi urăm bun venit Aurei în funcția de CFO al grupului nostru și membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea și raportarea financiară, alături de guvernanța corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulțumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa", scrie paginademedia.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Emisiune scoasă din grila tv
Pagina a fost generata in 3.8251 secunde