Tragedie! Le-a murit copilul în Anglia, i-au donat organele și acum strâng bani să-l aducă la Constanța

16298
3
Mii de constănțeni au luat drumurile străinătăților în ultimii ani. Cu toții au plecat pentru o viață mai bună, pentru un trai decent și un viitor mai bun pentru copiii lor. O familie din Constanța care părea că își găsise liniștea, în sfârșit, în Liverpool, Marea Britanie, trece, în aceste zile, printr-o dramă cumplită. Fiul de șapte ani a fost rănit într-un accident rutier, a murit ulterior la spital, iar acum părinții fac eforturi să-i aducă trupul neînsuflețit în țară. 


Constantin și Maria Diana Movilă redeveniseră o familie, în august anul trecut, când l-au adus la Liverpool și pe Sebastian, singurul lor copil. Cel mic s-a integrat rapid și viața lor părea că a intrat, în sfârșit, pe un făgaș normal. Destinul avea să lovească însă pe 11 iunie, pe când se întorceau de la o plimbare în Knowsley Safari Park. Surprinsă pe autostrada M57 de o ploaie torențială, mașina în care se afla familia Movilă a derapat și a intrat într-un copac. Sebastian a fost rănit grav și, cinci zile mai târziu, a pierdut lupta cu viața. 


"Te vom iubi mereu! Minunea noastră de copil!" 
Cu durere în suflet, părinții au acceptat să-i doneze organele, tocmai pentru a ajuta și alți copii. Acum fac tot posibilul să strângă 2.500 de lire sterline pentru a-i putea aduce trupul la Constanța și a-l înmormânta creștinește. 


"Te vom iubi mereu! Minunea noastră de copil!", a scris mama pe o rețea de socializare. 


Presa din Liverpool a monitorizat cazul lui Sebastian și a realizat mai multe articole despre starea acestuia după accident. Așa am aflat că părinții au fost de acord să-i doneze organele. 


"Sebastian era un băiețel iubitor și plin de viață. Îi plăceau fotbalul, tenisul și viața aici, în Marea Britanie. Am simțit că putem să acceptăm ca organele sale să fie donate altor copii pentru ca aceștia să trăiască", au declarat părinții pentru liverpoolecho.co.uk. 


2.500 de lire sterline pentru a-l aduce în țară 
Iar drama pare că nu se mai sfârșește. Rudele copilului au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ca trupul lui Sebastian să poată fi adus în țară. 


"Nepoțelul meu de șapte ani a murit săptămâna trecută. Vă rog din suflet, cine poate să ne ajute să-l aducem acasă. Părinții locuiesc în Liverpool, unde munceau să strângă bani pentru o locuință. 2.500 de lire, atât ne costă să ne aducem puiul acasă și nu avem de unde să-i luăm", a scris, pe Facebook, Valentina Mariana Cristea, mătușa lui Sebastian. 


Tragedia familiei Movilă a mișcat foarte mulți oameni din Constanța, dar și români din țară și din străinătate. Unii deja s-au oferit să-i ajute pe părinții lui Sebastian să-l aducă în țară. 


Dacă doriți să vă alăturați acestora, puteți face donații în contul tatălui sau al mătușii: Constantin Movilă - Banca Barclays Swiftcod (BIC) BARCGB22 IBAN GB58, BARCGB20508243337464, și, pentru lei, Movilă Mariana Valentina - Banca Transilvania, IBAN RO38BTRLRONCRT0232258101.


Comentează știrea

costica
22 iunie 2016
opinie

Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:pacurarucostica1963@gmail com

😊
22 iunie 2016
😊

😅

Narcis
16 august 2016
ptr costica opinie

bai animalule aici este un anunt umanitar , a murit un copil si tu postezi scam-uri din astea de doi lei... lepadatura ce esti

Răspuns la: opinie
Adăugat de : costica, 22 iunie 2016
Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6675 secunde