€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Tragedie la Constanța. Haideți să ajutăm o familie să-și înmormânteze copiii!

Ştire online publicată Joi, 27 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Tragedie fără margini într-o familie din Constanța. Doi părinți și un copil au decedat în urmă cu câteva zile, într-un cumplit accident, care a avut loc în județul Vrancea, iar bunicii nu își mai revin, efectiv, din șoc. Mai mult decât atât, ei se tem că nu vor putea face față cheltuielilor pentru cele trei înmormântări, dar și pentru cele necesare spitalizării celuilalt nepot, care se află internat în spital și se zbate între viață și moarte, tot în urma acestui accident cumplit.

Din acest motiv, toți cei care doresc să ajute familia pot dona chiar în incinta unității de învățământ unde a studiat elevul. Aici, a fost chiar amenajată o urnă, la inițiativa unor părinți inimoși, care vor să ajute familia celor decedați. Copilul decedat, în vârstă de doar zece ani, era elev în clasa a IV-a la Școala nr. 29 „Mihai Viteazul” din Constanța.

„Uneori, Dumnezeu se grăbește să ne aducă la el, așa cum este și cazul elevului nostru Savu Andrei, din clasa a IV-a B, care, foarte repede, la doar zece ani, și-a luat, în gând, adio de la colegi, prieteni, profesori și s-a dus la El. Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua de 15 septembrie 2014, când mi-am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și elevul Savu Andrei, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger...L-am sprijinit, l-am iubit, l-am învățat cu drag, am petrecut clipe minunate împreună. A fost un membru important în marea noastră familie, iar pierderea lui fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți.

Dragul nostru, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul în banca ta este și acum gol, parcă încă te așteaptă...parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă”, spune învățătoarea celui mic.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8722 secunde