Trafic rutier restricţionat pe strada Dionisie cel Mic, miercuri şi joi

420
Trafic rutier restricţionat pe strada Dionisie cel Mic, miercuri şi joi - traficrutier-1619545101.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de frezare a carosabilului avansează pe strada Dionisie cel Mic. Echipele administratorului drumului public continuă să acționeze cu utilaje pentru decaparea zonei carosabile, între strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și aleea care asigură legătura cu strada Soveja. Carosabilul este decopertat pentru a fi turnat un nou strat de asfalt. Simultan cu reabilitarea carosabilului, se reamenajează și parcarea situată pe strada Dionisie cel Mic, la intersecția cu aleea din zona blocului 70.

Intervențiile asupra carosabilului vor continua miercuri și joi, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 7.30 şi 15.30. Suprafața carosabilă va fi asfaltată și vor fi aplicate marcajele rutiere.

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să folosească rute ocolitoare pentru a evita formarea de ambuteiaje”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde