Trafic restricţionat pe strada Nicolae Iorga. Se lucrează la refacerea carosabilului

Marţi, 11 Mai 2021, 10:25
404
Lucrările de recondiționare a carosabilului pe strada Nicolae Iorga continuă săptămâna aceasta. Traficul rutier va fi restricționat total pe sectoarele de drum pe care se lucrează.
Pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Tomis, se asfaltează spațiile destinate parcării autovehiculelor, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, până la ora 16.00. 
Utilajele de frezare vor acționa în această noapte pe porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Mamaia, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, între orele 19.30 – 6.00.
De miercuri noaptea, va demara cea de-a doua etapă a procesului de recondiționare a carosabilului. Lucrările de asfaltare se vor desfășura cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 19.30 – 6.00, pe sectoarele de drum pe care se intervine. 
Miercuri, 12 mai, nu se va circula pe tronsonul cuprins între strada Panselei și bulevardul Tomis.
Joi, 13 mai, nu va fi permisă circulația pe porțiunea delimitată de bulevardul Tomis și strada Maramureș iar vineri, 14 mai, se închide tronsonul delimitat de strada Maramureș și bulevardul Mamaia.
„Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga, pe tronsonul delimitat de strada Panselei și bulevardul Mamaia, sunt corelate cu implementarea măsurilor de resistematizare rutieră. Carosabilul va fi reconfigurat pentru a fi amenajate căi de rulare pentru biciclete și zone de parcare. Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Pagina a fost generata in 0.1357 secunde