Trafic îngreunat în zona Podului Agigea/ Lucrările de reabilitare nu s-au finalizat încă

534
2
Trafic îngreunat în zona Podului Agigea/ Lucrările de reabilitare nu s-au finalizat încă - agigeapodaglomeratiemasini1-1335508355.jpg
Traficul se desfășoară cu mare dificultate în zona Agigea, din cauza lucrărilor la pod. Deși muncitorii au lucrat în ultimele zile la foc continuu pentru a recupera întârzierea, dimineață, la prima oră, nu au reușit să finalizeze asfaltarea. La această oră se circulă în continuare pe o singură bandă pe sensul de mers, cele două benzi reabilitate, deși au fost și marcate astă-noapte, nu sunt încă date în folosință. Coloana de mașini dinspre Constanța spre stațiuni se întinde până în localitatea Lazu. 

Comentează știrea

Laurentiu
27 aprilie 2012
de ce vorbim fara sa stim?

Despre ce intaziere vorbiti tovarase ziarist ? Sunteti cumva in posesia graficului de executie? Termenul este devansat cu 3 zile adica lucrarile s-au terminat mai repede. Hai sa mergem pe la scoala si sa vorbim despre lucruri pe care le cunoastem nu sa ne dam cu parerea.

Ionut
27 aprilie 2012
intrebare

cele două benzi reabilitate au fost marcate in aceasta dimineata nicidecum azinoapte, nu stiu unde le-ai vazut tu, domnu' ziarist marcate azinoapte. nu s-a finalizat asfaltarea dar marcajul da? cum este posibil ?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Scurgeri de combustibil la Agigea
Vineri, 06 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Jucării confiscate la Agigea
Pagina a fost generata in 0.8135 secunde