Trafic îngreunat în cartierul Km 4 - 5. Este recondiţionat carosabilul

379
Trafic îngreunat în cartierul Km 4 - 5. Este recondiţionat carosabilul - restrictiidetrafic-1633457307.jpg

Articole de la același autor

Echipele administraţiei publice locale desfăşoară, în această perioadă, ample lucrările de infrastructură în cartierul Km 4 – 5.

Pe strada Liliacului, se recondiționează infrastructura pietonală pe tronsonul delimitat de strada Pandurului și strada Progresului. Iar, începând de miercuri, 6 octombrie, demarează lucrările de reabilitare a carosabilului pe aleea Lupeni. Se va acționa cu utilaje de frezare și asfaltare, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 8.00 şi 16.00. Intervențiile vor continua până vineri, 8 octombrie, cu aceleași restricții de trafic rutier.

„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7483 secunde