€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Tot mai mulți copii ajung la Urgența Spitalului Județean. Care este motivul

Ştire online publicată Miercuri, 08 Noiembrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Cadrele medicale constănțene, de pe Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța, au lucrat fără oprire, în ultimele zile, deoarece, potrivit acestora, aproape 900 de pacienți au trecut pragul spitalului, dintre care cei mai mulți fiind copii, cu vârste sub 16 ani. Totodată, reprezentanții SCJU afirmă că cele mai multe internări, ce s-au făcut în ultimele patru zile, au inclus copii, ca urmare a bolilor de sezon și nu numai. 


„În intervalul 3-7 noiembrie, la UPU au fost înregistrați 846 pacienți, din care 253 au fost internați în spital. Cele mai multe cazuri, peste 750, au fost repartizate pe cod verde, adică de gravitate redusă, în vreme ce pacienții al căror risc vital a fost evaluat ca fiind imediat, cât și pacienții pentru care exista un risc de agravare rapidă au fost repartizați pe codurile roșu și galben. În cazul a 153 persoane, s-a luat decizia efectuării unei examinări CT, alte trei persoane fiind supuse unei exameninări RMN. Cei mai mulți pacienți înregistrați la UPU, în week-end, au vârste cuprinse între unu și 16 ani (182) și cei mai puțini, între o zi și 30 zile (10). Cele mai multe cazuri au fost internate la Secția de Pediatrie, 58, Cardiologie, 24, și Neurologie, 20”, au transmis reprezentanții SCJU.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.785 secunde