Torturile pentru diabetici, un răsfăț dulce

1197
Torturile pentru diabetici, un răsfăț dulce - torturidiabetici-1540222911.jpg

Articole de la același autor

În viața noastră există mereu zile deosebite, precum nunți, botezuri, aniversări, diferite petreceri, care nu pot trece decât sărbătorite cu un tort dulce, aspectuos, dar mai ales delicios. Ce se întâmplă, însă, atunci când un membru al familiei suferă de diabet și nu are voie să consume nimic cu zahăr? Stă, pur și simplu lângă ceilalți participanți la petrecere și nu servește nici măcar o feliuță din dulciurile cremoase și apetisante? Pentru a veni în sprijinul acestor persoane, specialiștii de la cofetăria "Giorginio" din Constanța (strada Petru Vulcan nr. 115) au creat minunate torturi fără zahăr, îndulcite cu extract din Stevia, cu blat fără gluten, cremă de vanilie și fructe de pădure.

În afara acestor torturi pentru diabetici, constănțenii mai pot opta pentru o mulțime de alte torturi, prăjituri, candy-bar-uri, toate rețetele lor fiind naturale, fără adaosuri sintetice.

Spre exemplu, prăjiturile sunt efectiv delicioase, având în compoziție numai creme fierte, naturale, respectând rețetele clasice și folosind ciocolată de cea mai bună calitate.

Pentru a aduce în cofetarie minunatele dulciuri, specialiștii de la "Giorginio" spun că ei nu fac rabat de la calitate și nici economie la materia primă folosită, tocmai pentru ca fiecare persoană care le trece pragul să savureze din plin produsele lor.

În plus, pentru că tortul de nuntă este probabil cel mai important pe care-l veți cumpăra vreodată, "Giorginio" vă oferă tortul mult visat. În acest sens, cumpărătorii sunt așteptați la sediul mai sus menționat unde pot beneficia de consultanță gratuită, în cadrul căreia se va discuta despre ideile și cerințele clientului, despre detaliile designului, despre arome și prețuri, pentru a vă putea oferi tortul potrivit personalității dumneavoastră. Pentru alte detalii și informații sunați la numărul de telefon 0722. 434.002 sau accesați link-ul http://giorginio.ro/.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.751 secunde