Tone de gunoi, parapete și indicatoare rutiere avariate, pe drumurile patriei, după minivacanța de Rusalii

187
1
Tone de gunoi, parapete și indicatoare rutiere avariate, pe drumurile patriei, după minivacanța de Rusalii - auto-1496766154.jpg
41 de accidente s-au înregistrat în perioada 1 - 5 iunie 2017, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi. Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, accidentele cu pricina au generat pagube sau deteriorări ale infrastructurii rutiere, în valoare de aproximativ 51 mii lei (fără TVA).

"Au fost avariați 50 de metri de parapet de beton și 114 metri de parapet metalic. Printre pagube s-au numărat și 13 indicatoare rutiere avariate. Reparațiile vor fi efectuate în cel mai scurt timp, din fonduri de la bugetul de stat sau din venituri proprii, în cadrul contractelor de întreținere existente sau în regie proprie, după caz. În toate secțiile de drumuri naționale și autostrăzi echipele de intervenții specializate în cazul acestor tipuri de evenimente au intervenit rapid pentru curățarea părții carosabile și redarea circulației în condiții de siguranță în cel mai scurt timp posibil", explică reprezentanții CNAIR.

Aceștia mai susțin că echipe special constituite din cadrul regionalelor CNAIR continuă acțiunea de colectare a gunoiului (în special ambalaje de plastic sau hârtie, sticle de plastic și doze de aluminiu) din parcări și de pe marginea drumului, iar până în acest moment au fost strânse mai multe tone de gunoi. Echipele respective se ocupă inclusiv de igienizarea zonelor special amenajate de pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi.

Comentează știrea

Tembel
6 iunie 2017
In Ro

De ce romanul in tara lui asi bate joc si de exemplu in Germania "respecta" ?

Pagina a fost generata in 1.3978 secunde