Tone de alimente vechi sau stricate, distruse de inspectorii sanitar-veterinari

179
Tone de alimente vechi sau stricate, distruse  de inspectorii sanitar-veterinari - controaledsv-1520357814.jpg

Articole recomandate

Inspectorii sanitar-veterinari din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare Constanța au verificat, în cursul săptămânii trecute, peste 60 de depozite alimentare, magazine și supermarketuri.

Au fost vizate trei centre de prelucrare lapte, un centru sacrificare animale, o unitate procesare carne, o unitate procesare lapte, o unitate produse proaspete din pescuit, 13 măcelării, trei carmangerii, două pescării, două depozite alimentare, două restaurante, trei cantine, două unități tip catering, o unitate tip fast food, un bar, opt super/hipermarket-uri, două magazine alimentare, nouă laboratoare cofetărie-patiserie, un transportator animale vii, o unitate de comercializare produse congelate, trei unități de reambalare, un depozit de semințe consum, o unitate fabricare bere, o unitate produse conservate de patiserie, o unitate fabricare produse alimentare congelate, o unitate fabricare produse congelate.

"Cu prilejul controalelor efectuate, au fost confiscate și retrase de la vânzare, 2.768 de kg carne și produse din carne, 585 de kg de produse lactate, 751 kg de pește și produse din pește și zeci de cofraje de ouă. Valoarea acestora a depășit 43.000 de lei", precizează directorul executiv al DSV Constanța, dr. Diana Cristescu.

Potrivit acesteia, produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5144 secunde