Tone de alimente necorespunzătoare, oprite să ajungă pe masa constănțenilor

179
1

Articole de la același autor

Potrivit inspectorilor DSVSA Constanța, acțiunile de supraveghere și control, desfășurate în perioada 25-29 septembrie, s-au materializat prin verificări la 103 obiective: două unități de procesare a laptelui, cinci centre pentru prelucrarea laptelui, o unitate de preparare a produselor din carne, o unitate de produse proaspete din pescuit, șapte depozite alimentare, două carmangerii, un restaurant, 19 magazine alimentare, 21 supermarketuri, 14 laboratoare de cofe-tărie și patiserie, două circumscripții sanitar-veterinare de asistență, opt exploatații profesionale, două unități SNCU, patru unități de fabricare pâine și specialități de panificație, o unitate de morărit, trei unități de comercializare produse congelate, trei depozite pentru semințe de consum, o unitate fabricare apă de masă carbogazoasă, o unitate fabricare vin, patru unități de reambalare și o unitate de ambalare produse alimentare.

"În urma controalelor, s-au constatat neconformități cu privire la depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare. Pentru abaterile de la legislația sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 2.000 lei. Au fost confiscate și retrase de la vânzare mai multe produse alimentare: carne și produse din carne - 5.770 kg; lapte și produse lactate - 1.595 kg; pește și produse din pește - 889 kg; ouă - 34 kg. Valoarea acestora este

în cuantum de 71.592 lei", au declarat inspectorii DSVSA Constanța.

Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare.

Comentează știrea

Rugina
4 octombrie 2017
Tone de alimente

Unde ati fost voi pana acuma Nenorocitilor ca de 27 ani ati contribuit la Nenorocirea natiuni romane in toata tara,acuma ati priceput si voi si vazut ceva,ca vau orbit spagile si sau vandut toate cacaturile la populatie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8417 secunde