Toamnă cu temperaturi record! Când revin ploile, furtunile și gradele puține

318
Toamnă cu temperaturi record! Când revin ploile, furtunile și gradele puține - avenittoamna730x547-1571822480.jpg

Articole recomandate

Astăzi, vremea se va menține în general frumoasă, iar după-amiaza și deosebit de caldă, în majoritatea regiunilor.


Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața vor fi nori joși stratiformi sau ceață, în regiunile estice, unde pe suprafețe mici va fi asociată cu burniță, local în cele sud-estice și doar izolat în restul teritoriului, cu precădere pe văi și în depresiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat.

În Capitală, dimineață va fi ceață și 8... 10 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade.


Mâine, vremea va fi în continuare frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării și deosebit de caldă, după-amiaza. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice și de sud-est unde, în prima parte a zilei vor fi nori josi stratiformi și ceață, izolat si burniță. În restul teritoriului, doar pe suprafețe mici, cu o probabilitate mai mare în Transilvania și Oltenia, în orele dimineții va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

În Capitală, vremea va fi în continuare deosebit de caldă. 7-10 grade dimineața și 24-25 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin.

Vineri, vremea va râmâne deosebit de caldă la orele amiezii în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade in depresiuni si in zonele joase din Moldova unde ceata va persista mai mult și 27 de grade la Timisoara si Resita. În estul, sud-estul și local în sudul țării, în prima parte a zilei vor fi nori josi stratiformi și local ceață, posibil persistentă în Moldova, izolat asociata cu burniță.

În celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin și doar pe suprafețe mici în orele dimineților, în special în Transilvania, se va semnala ceață.

Vremea schimbă foaia! Prognoza meteo până pe 18 noiembrie, conform romaniatv.net


Săptămâna 21.10.2019 – 28.10.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara, dar mai ales la munte.

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor excedentare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nord-estice.

Săptămâna 11.11.2019 – 18.11.2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea, în weekend, la Constanța
Vineri, 11 Octombrie 2019
Stire din Social : Vreme foarte caldă, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3646 secunde