€ 4.7607
£ 5.4399
$ 4.2653

Mai multe ştiri online:

Tinerii, preocupați de energia verde

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Atât elevii, cât și studenții constănțenii sunt invitați miercuri, 15 mai, de la ora 10.00,  la Universitatea Maritimă din Constanța (UMC), la manifestarea științifico-tehnologică „Tinerii și Energia Verde”. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Clusterul Transfrontalier al Energiei Verzi Constanța – Dobrich, Liga Studenților Universității Maritime din Constanța și licee din județul Constanța.


Potrivit reprezentanților UMC, activitatea are ca scop încurajarea tinerilor și a viitorilor specialiști în domeniul mediului, în utilizarea surselor de energie regenerabilă și conștientizarea necesității unui mediu curat.
Manifestarea va fi structurată pe trei secțiuni, care vor cuprinde concursurile „Cea mai bună echipă verde” și „100 de idei de reciclare a ambalajelor”, activități în care tinerii vor avea ocazia de a-și dezvolta și expune preocupările pentru un mediu curat. În același timp, invitații vor putea lua parte la o sesiune științifică de prezentare de postere în cadrul căreia tinerii își vor face cunoscută viziunea cu privire la importanța penetrării energiei verzi în domenii de activitate specifice zonei.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7814 secunde