Mai multe ştiri online:

Tinerii IT-iști se întrec în talente

Ştire online publicată Vineri, 18 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Cea de-a XI-a ediție a Concursului pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației ESTIC 2018 va avea loc sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 9.00, la sediul de pe bulevardul Mamaia al Universității „Ovidius” din Constanța (UOC).

Potrivit reprezentanților UOC, concursul se adresează studenților și elevilor de liceu și le oferă acestora șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT.

În ceea ce privește aplicațiile software, acestea vor fi evaluate de către un juriu format din profesori universitari și reprezentanți ai companiilor partenere acestui concurs, în funcție de originalitatea ideii, implementare și utilitate practică, iar cele mai bune vor fi premiate.

Competiția va reuni mai multe companii din domeniul IT, care vor acorda premii și își vor prezenta domeniul de activitate și oferta de job-uri și internship-uri pentru studenți. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6906 secunde