TINERE PĂCĂLITE cu vouchere de 500 euro, ÎN NUMELE SEPHORA! Prima reacție a companiei

3899
TINERE PĂCĂLITE cu vouchere de 500 euro, ÎN NUMELE SEPHORA! Prima reacție a companiei - sephoravoucher76606600-1526542690.jpg

Articole recomandate

Sute de fete au fost înșelate în numele Sephora, cu vouchere în valoare de 500 de euro pentru a-și da datele de pe cardul bancar. Compania Sephora a reacționat și recomandă utilizatorilor din spațiul virtual să nu participe la astfel de campanii și să nu dea curs acestor tipuri de acțiuni.


Clienților li se promit vouchere în valoare de 500 de euro, însă li se cere să plătească în avans 1 euro și să distribuite anunțul pe contul său de Facebook.


''Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora. Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni care nu ne reprezintă.


Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (sephora.ro, @SephoraRomania).


Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele. Vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul timpului. 


Ne revedem în magazine și pe sephora.ro!'', este anunțul oficial postat de Sephora România pe pagina sa de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6743 secunde