Țigări de contrabandă în valoare de 78.400 lei, descoperite de polițiștii de frontieră

182
Țigări de contrabandă în valoare de 78.400 lei, descoperite de polițiștii de frontieră - 29august2020003-1598683539.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit, în tavanul dublu al unui microbuz, 6.700 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 78.400 lei, pe care un sătmărean intenționa să le comercializeze pe piața neagră din zonă, potrivit Agerpres.ro.


Conform unui comunicat transmis sâmbătă de către Poliția de Frontieră, microbuzul înmatriculat în România a fost oprit vineri în trafic pentru control, pe comunicația Satu Mare-Carei.


"La volanul mijlocului de transport se afla cetățeanul român E.S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, iar în urma unui control sumar asupra autovehiculului polițiștii de frontieră au observat modificări la tavanul microbuzului. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii microbuzului împreună cu șoferul la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În urma unui control amănunțit, în tavanul autovehiculului într-un spațiu special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 6.700 de pachete cu țigări, cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 78.400 lei", precizează comunicatul Poliției de Frontieră.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea documentării întregii activității infracționale.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.754 secunde