Tia Gelateria, un colț de Rai format din înghețată

1540

Articole de la același autor

De cele mai multe ori atunci când canicula își face simțită prezența, cei mai mulți dintre noi simt nevoia să savureze o înghețată rece și delicioasă. Unul dintre locurile în care iubitorii dulciurilor pot găsi o înghețată cu un gust dumnezeiesc, este Tia Gelateria.

Localul se află pe strada Ștefan cel Mare, numărul 53 și este luat cu asalt de foarte mulți clienți. Înghețata este 100% naturală, de origine italiană, iar cei care o prepară nu folosesc grăsimi hidrogenate, coloranți sintetici și emulgatori.



Una dintre devizele localului este "Iubim culorile, dar nu și coloranții" și ne putem da seama că acest lucru este adevărat, prin varietatea de culori pe care o putem observa în vitrina atrăgătoare.



Tia Gelateria are o gamă largă de produse fără zahăr și fără gluten, iar linia bio a localului este născută din respect față de natură de la începutul producției până la momentul consumului. Laptele care este folosit la prepararea înghețatei provine din ferme care respectă bunăstarea animalelor, iar fructele nu conțin pesticide sau îngrășăminte de sinteză chimică. De asemenea, praful de cacao provine din America de Sud și Centrală, iar menta folosită este adusă special din Piemonte.



"Înghețata înseamnă fericire, nu renunța la ea!" , spun reprezentanții localului și se pare că au foarte mare dreptate.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4727 secunde