Ți-e teamă de cozile de la SPIT? Rezolvă-ți treburile online

179
Ți-e teamă de cozile de la SPIT?  Rezolvă-ți  treburile online - spit-1502023030.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au treburi la Serviciul Public de Impozite și Taxe le pot rezolva și fără să se deplaseze la ghișeu. 10 din serviciile SPIT sunt disponibile online și nu mai este necesar să stăm la cozi.

Astfel, dacă doriți să plătiți impozitele, este suficient să vă autentificați pe site-ul www.spit-ct.ro. Cu acest prilej puteți vedea și ce patrimoniu apare înregistrat pe numele dumneavoastră, dar și ce plăți ați efectuat deja. Tot online puteți plăti amenzile sau taxele pentru tramă, transport marfă, pentru obținerea autorizației de circulație, pentru transport persoane, pentru eliberare certificate de atestare fiscală, judiciară de timbru sau pentru eliberarea fișei de înmatriculare. Și certificatul fiscal, altul decât pentru vânzare, poate fi solicitat și obținut online, la fel cum putem să facem și depunerea declarațiilor fiscale și atașarea documentelor justificative scanate.

De asemenea, prin serviciul Etax Mobile, cu autentificare, se pot face plăți prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul aplicației E-Tax Mobile SPIT, dezvoltată pentru Android și iOS. Fără să vă deplasați la vreun sediul SPIT puteți solicita înscrierea în audiență la unul dintre șefii de compartimente, verificarea stadiului documentelor înregistrate, verificarea autenticității unui certificat de atestare fiscală, verificarea autenticității unei fișe de înmatriculare, precum și verificarea existenței unei autorizații de tramă stradală emisă pentru un autovehicul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5359 secunde