"Terasele deschise la 1 iunie, restaurantele și hotelurile, din 15 iunie"

7072

Articole de la același autor

Președintele Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, a anunțat că premierul Ludovic Orban a promis astăzi, în timpul întâlnirii cu reprezentanții sectorului HORECA, că va permite redeschiderea teraselor din 1 iunie și a hotelurilor și restaurantelor din 15 iunie.


"Promisiune premierul Orban, la întâlnirea de azi cu sectorul HORECA: deschidere terase odată cu 1 iunie, deschidere restaurante și activitate generală pentru vacanțe și călătorii - 15 iunie! 


Fără îndoială, pentru Constanța, litoral și Delta Dunarii, dar și pentru toate destinațiile turistice romanești, aceste zile sunt extrem de importante și mult așteptate. Avem în plan redeschiderea activității turistice, dar în condiții de siguranță și protecție pentru turiști, pentru personalul angajat și pentru noi toți. În aceeași măsură, știm că milioane de români așteaptă prima vacanță și cele dintâi excursii și călătorii ca terapie și medicament de care au atâta nevoie. 


Ne pregătim pentru ei, implementăm măsurile recomandate de specialiști și sperăm să obținem și acordul instituțiilor guvernului în acest sens. Milioane de români angajați în industria ospitalității și sute de mii de antrenprenori cu afaceri în turism și industriile conexe pe care turismul le antrenează - așteaptă, de asemenea, semnalul restartării circulației turistice și, implicit, a activității lor", a precizat președintele FAPT.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.122 secunde