Teodorovici: Premierul pregătește un program de măsuri care vizează creșterea natalității

212
Teodorovici: Premierul pregătește un program de măsuri care vizează creșterea natalității - statisticnatalitate1500x287-1567162321.jpg

Articole recomandate

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că Guvernul va lansa în curând un program care vizează creșterea natalității, printre măsurile pregătite existând inclusiv unele de natură fiscală.


"Vrea (prim-ministrul Viorica Dăncilă - n.r.) să facă mai multe programe frumoase, unul dintre ele se referă la creșterea natalității. Foarte multe măsuri, chiar frumoase, de suflet. (...) Am auzit, așa - nu sunt convins, pentru că nu am auzit din partea domniei sale - că aș fi cel care se ocupă de acest program. (...)


Este un program, o să fie lansat cât de curând. O să vedeți foarte multe măsuri, chiar foarte multe măsuri, pe toate zonele, nu doar de fiscalitate. Pe toate zonele posibile, astfel încât familiile tinere să fie încurajate să aibă copii. (...) Dacă nu acționăm astăzi, cu efecte în anii care urmează, vom avea de suferit ca și nație", a spus președintele executiv al PSD, în cadrul Școlii politice de vară a Organizației Femeilor Social-Democrate, desfășurată la Mamaia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3871 secunde